6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

ULBS: Reziliere contracte și cereri de cazare în căminele studențești

Știri din Județ

Reprezentanții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu anunță rezilierea contractelor și intervalul de timp în care studenții pot depune cererile de cazare în căminele Universității.

Studenții cazați in Căminele Universității “Lucian Blaga” din Sibiu sunt așteptați sa se prezinte pentru rezilierea contractelor de cazare pentru anul universitar în curs.

Totodată, cei care doresc să continue să locuiască în spațiile ULBS, după încetarea Stării de Urgență (15 mai 2020), vor trebui sa completeze o noua cerere.
Există posibilitatea de cazare în cămine și pentru perioade mai scurte de timp – pentru recuperarea unor laboratoare, etc.

Toate acțiunile se vor derula cu respectarea strictă a normelor de protecție și distanțare socială, impuse de autorități.

Detalii suplimentare se pot accesa pe pagina Direcției Social Administrative http://dga.ulbsibiu.ro
Pentru orice problemă legată de cazare, studenții sunt rugați să trimită un mail pe adresa ramona.todericiu@ulbsibiu.ro

Studenții care, din diverse motive nu se pot prezenta în intervalul stabilit, sunt rugați să ia legătura cu administratorul căminului ( http://dga.ulbsibiu.ro – spații de cazare – găsiți adresele de e-mail și nr. de telefon) pentru a fi reprogramați sau titularul contractului poată împuternici un alt coleg să semneze rezilierea și să îi preia bunurile pe baza unei liste de inventar.

Începând cu data de 18.05.2020 vor rămâne deschise căminele din Complexul Studențesc Parc (1,2,3).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri