0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

L-a lăsat să-i conducă mașina deși știa că nu are permis și este băut

Știri din Județ

La data de 12 mai, în jurul orei 0200, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Sibiu a oprit pentru control în trafic, pe str. Sibiel din municipiul Sibiu, un autoturism.

La volanul mașinii a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Bradu, cu privire la care s-a stabilit că nu deține permis de conducere și totodată, că se află în stare de ebrietate, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În autoturism cu acesta se afla un sibian în vârstă de 18 ani, din cercetări rezultând că acesta i-a încredințat mașina spre conducere deși cunoștea că tânărul din Bradu nu deține acest drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal) și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere (art. 335 alin 3 din cod penal). 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș