spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un bărbat a amenințat că se aruncă de la balconul hotelului RIN

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat aflat în centrul de carantină instalat în hotelul RIN din Sibiu a amenințat că se aruncă de la balconul etajului doi.

Bărbatul are 46 de ani și a revenit în data de 9 mai din Germania.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și o ambulanță SMURD. Polițiștii l-au convins în cele din urmă să renunțe la gest și să se retragă de la balcon.

Este al doilea caz din orașul Sibiu în care cineva aflat în carantină amenință că se aruncă de la etaj.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 15,00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină într-un centru de carantină din județul Sibiu, unde un bărbat amenința că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul 2.

La fața locului au intervenit cei doi polițiști negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reușit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unității fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 46 de ani, carantinat la data de 9 mai, împreună cu soția, după ce s-au întors din Germania: „ a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri