spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Biserica „Sfânta Treime” din Cisnădie a oferit 6000 de lei elevilor de la Școala Gimnazială nr. 3

Știri din Județ

Publicitate

Biserica „Sfânta Treime” din Cisnădie sprijină elevii pentru accesul la cursurile online. 6.000 de lei este suma oferită Şcolii Gimnaziale nr. 3 de către Biserica „Sfânta Treime” din oraşul Cisnădie pentru a se achiziţiona dispozitive electronice necesare elevilor pentru învăţământul online.

Banii oferiţi elevilor din Cisnădie provin din Proiectul social-filantropic „Întinde o mâna semenului tău”, început în luna ianuarie. Din cauza epidemiei cu noul tip de coronavirus proiectul s-a materializat acum prin punerea la dispoziția școlii menţionate a sumei de 6.000 de lei pentru a veni în sprijinul elevilor care nu au dispozitivele electronice cu ajutorul cărora să participe la cursurile online.

Prin activități educative și social-filantropice, Biserica «Sfânta Treime» din Cisnădie a fost mereu alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 3 din oraş. Cu această sumă primită acum se vor achiziționa dispozitive electronice care vor fi puse la dispoziția familiilor cu mai mulți copii de vârstă școlară cu dificultăți financiare, pentru a-i ajuta să-și continue procesul de învățare online. Astfel, acești copii vor avea posibilitatea să încheie acest an școlar cu bine, alături de ceilalți colegi ai lor. Așadar, în situația dificilă adusă de această pandemie, primăvara, anotimpul Învierii Mântuitorul Iisus Hristos a devenit și anotimpul faptelor bune. Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 3 Cisnădie, împreună cu elevii beneficiari ai acestei acțiuni filantropice, aduc mulțumiri din inimă preoţilor şi credincioşilor de la Biserica «Sfânta Treime» dar şi tuturor susţinătorilor proiectului”, a declarat pentru Mitropolia Ardealului profesorul de religie, Aurel Mircea Onișor.

Sursa:Mitropolia-Ardealului.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri