spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

EDITORIAL: Unde a dispărut COVID-ul?

Știri din Județ

Publicitate

De două zile primim mesaje şi comentarii pe net, de ce nu mai publicăm zilnic informaţii despre infectarea cu COVID în judeţul Sibiu. Am decis că după încetarea stării de urgenţă şi scăderea numărului zilnic de infectări în judeţul Sibiu, nu este cazul să mai acordăm aceeaşi atenţie acestui virus. Noul coronavirus va exista ani buni de acum încolo, aşa cum există orice tip actual de gripă sau alte boli infecţioase. Dar credem că atenţia sporită acordată statisticilor nu îşi mai are rostul.

Am decis să ne concentrăm pe alte subiecte de interes ale judeţului fie ele sociale, economice, politice, de administraţie, armată sau sănătate. Da şi subiecte din sănătate, dar punând accentul pe pozitiv, pe oamenii implicaţi cu adevărat şi pe îmbunătăţirile aduse sistemului. Normal că vom fi atenţi şi vigilenţi la tot ce mişcă în contractele publice. Şi vom încerca să prezentăm informaţiile aşa cum apar în diferite surse publice.

Dar am spus: Destul despre COVID! Haideţi să ne concentrăm pe restul lucrurilor importante din viaţa oamenilor din judeţ.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Salutara decizia de a va concentra pe alte subiecte si de a prezenta informatiile asa cum apar in diferite surse publice. Ati ignorat cele 9 articole din Saptamana financiara , referitoare la Primaria din Cisnadie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…