ALDE Sibiu : Spital de containere pentru sibieni? (CP)

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis către mass media un comunicat de presă referitor la construcția corpului de containere din curtea Spitalului Judeţean Sibiu, pe care îl redăm integral mai jos:

Dacă nu putem avea un spital judeţean nou la standarde europene, se pare că autorităţile judeţene au început să contruiască în curtea Spitalului Judeţean Sibiu un corp din containere. O soluţie ieftină, dar temporară.


Deşi la ritmul de realizare efectivă a noului spital, vom vedea cum spitalul din containere va deveni o permanenţă medicală. Autorităţile judeţene au amânat an de an, prin nealocarea de fonduri suficiente, construirea noului spital. Cum se apropie însă alegerile, scot Spitalul la înaintare. Dar situaţia, o ştim cu toţii, este cu totul alta. Avem un spital vechi cu multe clădiri total depăşite. Iar de acum vom avea şi un spital de containere în interiorul acestui spital vechi. Acest lucru va avea consecinţe grave.

Singurul spaţiu verde, unde pacienţii mai puteau ieşi pe o bancă să respire aer curat, va dispărea în mare parte. Parcă se insista să fim cât mai axaţi pe tot ce înseamnă spaţiu verde. La Sibiu ştim, de fapt, că lui Iohannis îi plac betoanele. Primul lucru când a ieşit primar în Sibiu a dat ordin să fie “masacraţi” toţi copacii.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *