spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

ALDE Sibiu : Spital de containere pentru sibieni? (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis către mass media un comunicat de presă referitor la construcția corpului de containere din curtea Spitalului Judeţean Sibiu, pe care îl redăm integral mai jos:

Dacă nu putem avea un spital judeţean nou la standarde europene, se pare că autorităţile judeţene au început să contruiască în curtea Spitalului Judeţean Sibiu un corp din containere. O soluţie ieftină, dar temporară.


Deşi la ritmul de realizare efectivă a noului spital, vom vedea cum spitalul din containere va deveni o permanenţă medicală. Autorităţile judeţene au amânat an de an, prin nealocarea de fonduri suficiente, construirea noului spital. Cum se apropie însă alegerile, scot Spitalul la înaintare. Dar situaţia, o ştim cu toţii, este cu totul alta. Avem un spital vechi cu multe clădiri total depăşite. Iar de acum vom avea şi un spital de containere în interiorul acestui spital vechi. Acest lucru va avea consecinţe grave.

Singurul spaţiu verde, unde pacienţii mai puteau ieşi pe o bancă să respire aer curat, va dispărea în mare parte. Parcă se insista să fim cât mai axaţi pe tot ce înseamnă spaţiu verde. La Sibiu ştim, de fapt, că lui Iohannis îi plac betoanele. Primul lucru când a ieşit primar în Sibiu a dat ordin să fie „masacraţi” toţi copacii.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

scaled
scaled
scaled
scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda