29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

FOTO: Erou avansat la grad de supererou

Știri din Județ

Ofițerul ISU Sibiu, Stroescu Joe, plecat alături de alți 10 medici în misiune în Italia, a fost avansat în grad datorită realizărilor sale. Acesta a condus echipa medicală cu mult profesionalism.

Locotenent- colonel, Joe Stroescu este căsătorit și are o fată iar acesta activează de foarte mult timp în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru „al județului Sibiu.

Publicitate

Pentru întreaga activitate, desfășurată la un nivel ridicat de profesionalism și pentru modul de gestionare și încheierea cu succes a misiunii de acordare a asistenței internaționale în cadrul Mecanismului European Comunitar, desfășurată în Italia în perioada 07-25 aprilie 2020, alături de o echipă de 11 cadre medicale, colegul nostru, maiorul Stroescu Joe a fost înaintat în gradul următor, respectiv în gradul de locotenent- colonel, în mod excepțional.

Festivitatea a avut loc vineri, 22 mai și s-a desfășurat în prezența comenzii inspectoratului, într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus Sars-Cov-2.


”Reușita acestei misiuni a depins și de ajutorul și suportul oferit de cei de acasă, de colegii noștri care, deși nu au fost fotografiați și filmați, au lucrat fără întrerupere pentru îndeplinirea în cele mai bune condiții a mandatului încredințat…”, mărturisește cu emoție locotenent-colonelul Joe Stroescu.


Comanda inspectoratului îi urează în continuare o carieră încununată de succes și de împlinire profesională.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș