spot_img
13.1 C
Sibiu
duminică, 26 mai, 2024
spot_img

Întâlnire de gradul 0 la Prefectura Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent a publicat în data de 24.05.2020, un articol în exclusivitate cu privire la o notă internă prin care angajații Serviciilor de Paşapoarte şi cel de Înmatriculări auto aveau voie să părăsească clădirea DOAR cu bilet de voie.

Publicitate

În urma informațiilor apărute în presă, Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, Președintele SNPR „DECUS”, Ivanov Gabriel, Vicepreședintele județului Sibiu și Coordonator Național SPCPJS și DRPCIV, Diaconu Ionuț s-au întâlnit de urgență la Prefectura Sibiu pentru a discuta problemele semnalate.

Redăm mai jos comunicatul de presă emis de Prefectura Sibiu

Astăzi, 26 mai a.c., a avut loc o întâlnire între Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, Președintele SNPR „DECUS”, Ivanov Gabriel, Vicepreședintele județului Sibiu și Coordonator Național SPCPJS și DRPCIV, Diaconu Ionuț. În cadrul acesteia au fost discutate atât problemele expuse în mass-media cât și alte probleme de interes. 

Ca urmare a acestor discuții au fost stabilite următoarele aspecte: 

  • Reglementarea de comun acord, a modalității de părăsire a locului de muncă în timpul programului de lucru; 
  • Constituirea unei comisii de analiză a situațiilor privind decontarea cheltuielilor de transport 
  • Efectuarea plăților pentru activitățile desfășurate de către personalul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Sibiu și Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu, ca urmare a delegărilor în perioada stării de urgență. “ se arată într-un comunicat emis de Prefectura Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA