19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mașină urmărită prin Sibiu de opt echipaje de poliție

Știri din Județ

ACTUALIZARE

„Șoferul autoturismului (32 de ani, domiciliat în Cisnădie) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu a fost sancționat contravențional conform OUG nr 195/2002 si HG nr 1391/2006 pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului , nu a avut asupra sa documentele personale și ale autoturismului, a deținut în autoturism un mijloc special de avertizare luminoasă tip girofar în mod nelegal și a avut aplicate pe geamurile din față ale autoturismului folii neomologate care împiedicau vizibilitatea în interior. Pentru toate aceste abateri a fost sancționat cu amendă în valoare de 4060 lei, fiind totodată, dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 și reținerea certificatului de înmatriculare.” au declarat cei de la IPJ SIBIU

Angajatul Politiei Locale Sibiu a depus plangere pentru savarsirea infractiunii de ultraj , fapta aflata in competenta exclusiva a procurorului. plangerea a fost inaintata Parchetul de pe Langa Judecatoria Sibiu .

Știre inițială

Cu puțin timp în urmă, pe străzile din Sibiu, a fost desfășurată o urmărire demnă de filmele de acțiune. Aproximativ opt echipaje de poliție au pornit în căutarea unei mașini de culoare albă.

Din primele informații, un echipaj al Poliției Locale a solicitat ajutorul Poliției pentru a opri o mașină. Șoferul a fost într-un final oprit de un filtru de poliției pe strada Constituției din Sibiu.

Bărbatul era parcat neregulamentar într-un refugiu pentru autobuz.

Atunci când polițiștii locali l-au abordat, acesta a refuzat legitimarea și a plecat.

Șoferul a fost condus la sediul IPJ SIBIU de către polițiștii rutieri și cel mai probabil va fi sancționat.

Urmărirea în trafic s-a făcut la solicitarea Poliției Locale. Se pare că a refuzat să se legitimeze” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc