Și-au riscat libertatea pentru un telefon mobil și niște saleuri

Publicitate

La data de 27 mai, în jurul orei 12,30, o femeie a sesizat poliția în legătură cu faptul că doi tineri ar fi sustras un telefon mobil și produse alimentare dintr-un magazin de pe strada Mărășești, din mun. Sibiu, după care au fugit.

Publicitate

Polițiștii care au intervenit la fața locului au reușit în scurt timp depistarea în zonă a  presupușilor autori, doi tineri în vârstă de 17, respectiv 19 ani, domiciliați în municipiul Sibiu.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au mai identificat alți doi sibieni, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi participat în calitate de complici la săvârșirea faptei.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt, respectiv complicitate la furt, iar față de cei patru tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de azi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *