19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

O soluție inteligentă pe timp de pandemie: Petrecere la tine în gradină!

Știri din Județ


Fie că este vorba de o aniversare, o cununie, un botez sau pur și simplu o petrecere în familie, alături de prieteni, Paper Flowers Sibiu by Smart Events, introduce o variantă inedită – GARDEN PARTY, venind în ajutorul sibienilor cu servicii de calitate.

Încă de la început, și-au propus să revoluționeze piața decorurilor din Sibiu și nu numai. Sunt cei care au adus conceptul paper flowers în orașul nostru, iar decorurile lor au un farmec diferit, mai ales dacă faci parte din cei care apreciază valoarea produselor handmade.
Deși în timpul coronavirusului activitatea lor a fost suspendată, odată cu relaxarea măsurilor de restricție socială, cei de la “Paper flowers” au pus în practică o variantă inedită pentru evenimentele de familie: “garden party”. Ei vin în sprijinul clienților cu toată logistica necesară, dar și cu planificarea și ideile potrivite pentru un astfel de eveniment.

E un proiect mai vechi pe care urma să-l dezvoltăm, însă odată cu “lock down-ul” impus de autorități, ne-am concentrat mai mult pe această activitate. Spre bucuria noastră, lumea pare a fi mai receptivă în aceasta perioadă. Indiferent de situație, oamenii vor simți mereu nevoia să celebreze un eveniment important din viața lor, chiar dacă într-un cadru mai restrâns. Pregătirea unui decor specific în propria curte, aduce clientului emoție, bucurie și sentimentul că respectiva sărbătoare, este punctată exact așa cum se cuvine. E minunat sa vezi sclipirea din ochii clienților atunci când văd cum gradina lor “se transformă” , spune Silviu Simion, reprezentantul Paper Flowers by Smart Events.

Deși activitatea lor principală o reprezintă nunțile, până la reluarea activității în acest domeniu, cei de la Paper Flowers Sibiu pot răspunde nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește organizarea unei întâlniri de familie în propria curte, dar cu un decor special.

received
received
received
received
received
received
received
received
received
paper flowers Sibiu


Mai multe detalii găsiți pe site-ul https://smartevents.ro/ sau la numărul de telefon +40740214166

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri