Alimente și produse de igienă în valoare de aproximativ 51.000 oferite persoanelor vulnerabile

În perioada 25-29 mai 2020 în cadrul campaniei umanitare „Protejăm vârstnicii de acasă!”, inițiată de Arhiepiscopia Sibiului, au fost sprijinite mai multe persoane vârstnice cu produse alimentare și de igienă și curățenie în valoare de aproximativ 51.000 lei.

“Campania umanitară „Protejăm vârstnicii de acasă!”, inițiată de Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, continuă în această perioadă. Prin această campanie au fost ajutate persoane vârstnice greu deplasabile sau izolate, cu venituri mici, fără aparținători și/sau cu handicap, pe toată perioada stării de urgență instituită în timpul pandemiei provocate de virusul SARS-CoV2.

În săptămâna 25-29 mai 2020 au fost sprijinite mai multe familii cu alimente, constând în legume, fructe, conserve, pâini și cozonaci. Până în prezent, de la începutul instaurării stării de urgență (16 martie), în cadrul acestei campanii au fost sprijinite direct prin Departamentul de asistență socială al eparhiei aproximativ 700 persoane vârstnice cu produse alimentare și de igienă și curățenie în valoare de aproximativ 51.000 lei.”(a scris Mitropolia Ardealului pe pagina de Facebook)

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *