spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

ALDE Sibiu: „Ilegalitatea făcută de Consiliul Judeţean Sibiu a fost demonstrată” (CP)

Știri din Județ

Publicitate

ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă în care precizează că ca a fost primul partid local care a sesizat nereguli în ceea ce privește concursul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. ALDE Sibiu susține că singura responsabilă pentru această ilegalitate comisă este președinta Consiliului Județean Sibiu și cere în mod public demisia acesteia.

ALDE Sibiu a fost primul partid local care a tras un semnal de alarmă privind concursul de manager al Spitalului Judeţean Sibiu organizat de Consiliul Judeţean.

Demersul nostru a fost dus mai departe la Ministerul Sănătăţii. Surpriză pentru Daniela Cîmpean, preşedintele CJ, care susţinea zilele trecute că totul a fost legal la acest concurs: Ministerul Sănătăţii a anulat concursul şi a cerut organizarea altuia. Pentru această ilegalitatea trebuie să răspundă cineva, mai exact preşedintele CJ, Daniela Cîmpean, care a semnat ordinul de numire a comisiei de concurs. Comisie dovedită a fi ilegală prin componenţa ei.

Şi datorită acestei ilegalităţi nu mai avem manager general la Spitalul Judeţean Sibiu şi va mai dura luni bune până se va finaliza un nou concurs. Cine va asigura interimatul? Domnul Benchea a plecat, doamna Coldea nu poate, conform legii. Cine va răspunde penal pentru ilegalitatea comisă? O demisie a doamnei Cîmpean ar fi un act de onoare, dar ne aflăm în România, nu în Japonia şi politicienii noştri au învăţat de mult să calce pe onoare.

Comunicat de presă transmis de Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri