spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

ARTmania Festival se amână pe 23 – 25 iulie 2021

Știri din Județ

Publicitate

Ediția festivalului ARTmania, programată anul acesta în Piața Mare din Sibiu, se mută pe 23-25 iulie 2021. Amânarea festivalului vine în urma restricțiilor impuse de Guvernul Romaniei prin care este interzisă organizarea pe teritoriul Romaniei a evenimentelor, inclusiv de tip festival, care presupun adunări medii și mari de persoane în spațiul public, pentru a preveni riscul de creștere a ratei de propagare a virusului în rândul participanților, potrivit artmaniafestival.ro.

Cu toate ca această situație ne afectează profund din punct de vedere financiar, administrativ și logistic, susținem această măsură luată de autorități având în vedere ca una dintre prioritățile esențiale ale noastre a fost și ramane menținerea sănătății și siguranței publicului, artiștilor, membrilor echipei de eveniment și colaboratorilor noștri

Amanam festivalul pentru a păstra bunele relații construite de-a lungul anilor cu artiștii, furnizorii, colaboratorii și partenerii noștri și, bineînțeles, cu publicul platitor de bilete. În acest fel, lucrăm în continuare pentru festival, doar ca pentru ediția din 2021.

Sursa: https://artmaniafestival.ro/ro/coronavirus-artmania

Rodica Vulcu, directorul ArtMania Festival a transmis acest anunț într-o notă cât se poate de elegantă, așadar încă de la anunțul făcut cu privire la amânarea festivalului au apărut si primele reacții dintre care în procent de 100% au fost numai reacții pozitive și de sustinere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?