12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Sibieni carantinați forțat după ce au făcut scandal pe stradă. Trebuiau să se autoizoleze la domiciliu

Știri din Județ

La data de 7 iunie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale pe raza localității Tălmăcel.
La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între 5 localnici a izbucnit un scandal, unul dintre bărbați fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale după ce și-a provocat mai multe leziuni cu o sticlă spartă.


În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.
Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că trei dintre bărbații care au participat la scandal și o femeie care a asistat la conflict, în stradă, au încălcat măsura izolării la domiciliu impuse după revenirea din străinătate. Cei patru au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei și au fost introduși în carantină instituționalizată într-un centru de carantină din județ.

Carantinați forțat după ce au încălcat măsura izolării

La data de 8 iunie, în jurul orei 09:30, pe strada Sub Vii din orașul Ocna Sibiului, polițiștii au depistat doi localnici care au încălcat măsura izolării la domiciliu impusă după ce au revenit în țară.
Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare și au fost plasați ulterior în carantină instituționaliza

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri