5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

A condus fără permis și a acroșat un autoturism parcat. De nervi, a spart și câteva geamuri

Știri din Județ

La data de 9 iunie, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță tânărul cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv distrugere.


Știrea inițială: La data de 8 iunie, în jurul orei 11:00, un bărbat a reclamat faptul că, în cursul nopții precedente, autoturismul său parcat în fața imobilului în care domiciliază pe raza localității Roșia, a fost avariat în urma producerii unui eveniment rutier.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, la data de 8 iunie, în jurul orei 00:30, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, un localnic în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturismul parcat.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
De asemenea, tânărul esta bănuit că, în dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 08:00, ar fi spart mai multe geamuri ale imobilului în dreptul căruia s-a produs evenimentul rutier.
În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și distrugere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare