spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

ISU SIBIU caută EROI

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale care asigură formarea inițială a personalului – sesiunea 2020.


Pentru anul de învățământ 2020 – 2021, locurile aprobate MAI la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naționale sunt scoase la concurs pe instituții de învățământ/ facultăți, fiind repartizate pe programe de studii.

Repartizarea candidaților pe locurile alocate beneficiarilor din MAI se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.
Cererea-tip de înscriere (prevăzută în anexa nr. 1 la Dispoziția-cadru nr. II/17953/2019) se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (secțiunea Carieră), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu până la data de 16.06.2020.


Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ universitar sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs, caz în care se constituie dosare distincte, corespondente numărului de opțiuni.

Detalii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, precum şi etapele şi probele de concurs, pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro, domeniul „Carieră – Anunțuri carieră- Admitere în invățământul militar” sau pe website-ul inspectoratului nostru județean www.isusibiu.ro

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Slt. Alina VOINA

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda