4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Prefectul județului Sibiu în vizită la APIA

Știri din Județ

În cursul zilei de ieri, 10 iunie, Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a efectuat o vizită de lucru la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Sibiu. 

În urma vizitei efectuate s-a constatat că activitatea instituției s-a adaptat reglementărilor impuse în context COVID-19, mai exact, campanie de depunere a cererilor unice de plată se desfășoară în sistem online. 

Pentru a sprijini fermierii din județ, APIA a pus la dispoziție un sistem de preluare a cererilor unice de plată, online. Termenul limită de depunere este 15 iunie a.c..   Din totalul de 13.729 cereri unice de plată, însumând o suprafață totală de 171.903,17 ha, s-au depus, până în prezent, un număr de 12.854 cereri cu o suprafață totală de 139.341,88 ha. În sectorul zootehnic dintr-un număr total de 4620 cereri s-au depus până acum un număr de 4074 cereri.

„Activitatea agricolă a fost și este una foarte apreciată în județul nostru. Este remarcabil modul în care conducerea instituției și întregul personal s-au adaptat noilor reglementări. Pe această cale doresc să fac un apel către primăriile din județ, să sprijine activitatea APIA de primire a cererilor unice de plată, prin eliberarea adeverințelor  pentru fermierii din județ, act obligatoriu pentru depunerea cererii de sprijin pe suprafață” transmite Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu. 

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri