spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C. Hermannstadt a rămas fără antrenor principal. Vin spaniolii!

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C. Hermannstadt a încetat astăzi înțelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuță. „Tati” a revenit la echipă la începutul acestui an și a fost alături de echipă în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat și în primele 3 etape din Play-out.

În mandatul cu nr. 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuță a obținut o victorie, 4 rezultate de egalitate și trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB).

„FCH îi transmite și pe această cale d-lui Vasile Miriuță mult succes în continuare și realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin! În perioada următoare vom reveni cu informații despre numirea unui nou antrenor principal al echipei și despre componența staffului.” se arată în comunicatul celor de la AFC Hermannstadt.

ACTUALIZARE: Conform unor surse din cadrul clubului în locul lui Miriuţă va antrena un spaniol, Ruben Albes, momentan liber de contract. Ultima dată acesta a antrenat în liga a 3 -a spaniolă la UCAM Murcia.

Ruben Albes. Sursa foto: Twitter

ACTUALIZARE 2: Ştirea venirii spaniolului Ruben Albes a fost confirmată de ziarul spaniol AS. Potrivit spaniolilor Albes nu vine singur. Iván Cabezudo va fi asistentul său, iar Toni Madrigal, autorul unui hat-trick cu care Novelda a eliminat FC Barcelona în Cupa în 2002, va fi antrenor fizic. Toți semnează pentru restul sezonului și încă unul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor