spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Primul concert cu public la Filarmonica de Stat Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Filarmonica de Stat Sibiu va concerta din nou în fața publicului

Pe 18 si 19 iunie, începând cu ora 19, sibienii sunt așteptați pe pietonala din fața Casei de bilete a Sălii Thalia, la primul concert cu public permis după încheierea perioadei de carantină. În tot acest timp, concertele Filarmonicii de Stat Sibiu au putut fi accesibile spectatorilor doar online, printr-o platformă de streaming.

Cei 23 de instrumentiști vor fi dispuși chiar în centrul suprafeței pietonale, în timp ce spectatorii vor putea asista de pe margine la spectacol, în condiții de distanțare socială.
Orchestra simfonică va interpreta astfel fragmente din ’’Codex Caioni’’de Doru Popovici, ’’6 dansuri românești de Bela Bartok ’’ și ’’Simfonia nr.41’’ în Do Major ’’Jupiter’’ de Mozart, sub conducerea dirijorului Bogdan Postolache.

Publicitate’’Ne-am pregătit intens în aceste zile pentru reîntâlnirea cu publicul, va fi cu siguranță emoționant. Sperăm ca vremea să țină cu noi și să auzim ropote de aplauze și nu ropote de ploaie,’’ a spus dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.


Concertul inedit se bucură și de promovare pe Facebook prin evenimentul intitulat Primul concert offline.Accesul publicului la spectacol se face pe baza unui bilet de intrare, prețul acestuia fiind de 20 lei, în timp ce posesorii de abonament își pot folosi tichetele rămase.
Foarte important de precizat este faptul că la acest spectacol locurile sunt limitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților