12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

RCS&RDS are în plan preluarea AKTA Telecom, Digital Cable Systems și ATTP Telecommunications

Știri din Județ

Consiliul Concurenței supune dezbaterii angajamentele propuse de RCS&RDS pentru a putea prelua AKTA TELECOM, DIGITAL CABLE SYSTEMS și ATTP TELECOMMUNICATIONS.

Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de RCS&RDS S.A. în vederea înlăturării îngrijorărilor concurențiale identificate în contextul încheierii unor contracte de operare a rețelei de comunicații electronice cu AKTA Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. și ATTP Telecommunications S.R.L.

În România, RCS&RDS este implicată  în furnizarea de servicii de comunicații electronice, precum: servicii de retransmisie a canalelor de televiziune prin cablu și DTH, servicii de acces la internet la puncte fixe, servicii de telefonie mobilă și telefonie fixă etc.

În urma analizei Consiliului Concurenței, au rezultat anumite îngrijorări în ceea ce privește puterea de cumpărare a RCS&RDS pe piața canalelor de televiziune cu plată și concurența pe piața serviciilor de retransmisie a canalelor de televiziune și pe piața serviciilor de acces la internet la puncte fixe din România.

Angajamentele propuse de RCS & RDS pentru a elimina îngrijorările autorității de concurență prevăd, în principal, modernizarea rețelelor preluate și menținerea prețurilor abonamentelor timp de trei ani pentru clienții preluați în urma acestei tranzacții.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri