spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Opt elevi sibieni au lipsit de la Evaluarea Națională

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, 18 iunie, 360 de absolvenți ai clasei a VIII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale,  au susținut proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă, la nivelul județului Sibiu.

Publicitate

La această probă scrisă au fost prezenți 352 candidați, iar 8 nu s-au prezentat la examen. Nu au existat candidați care să aibă temperatura peste maximul admis și nici elevi eliminați pentru tentativă de fraudă.  

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA