spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Prefectul Creţu, inspector de teren la baraj

Știri din Județ

Publicitate

Prefectul Sibiului Mircea Creţu a continuat azi vizitele la diferite instituţii deconcentrate din judeţ. A venit rândul Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu. Instituţia avea astăzi programată o golire a vanelor de fund la barajul de la Gura Râului, aşa că prefectul Creţu s-a dus acolo. După sesiunea foto pe baraj, directorul Sandu Bîrs de la SGA Sibiu l-a invitat şi în „pântecele” barajului. Conform pozele postate pe pagina de Facebook a Prefecturii Sibiu prefectul Creţu însoţit de şeful de cabinet, Sebastian Dotcoş au coborât scările până la baza barajului.

Prefectul Mircea Creţu pe barajul de la Gura Râului

„Sistemul de Gospodărire a Apelor Sibiu ne informează că astăzi între orele 8.00 și 18.00 se vor efectua manevre cu vanele golirilor de fund la acumularea de la Gura Râului, ceea ce va duce la creșteri de debite pe râul Cibin. Este interzisă staționarea în albia minoră și în zona de protecție a cursului de apă!” a informat astăzi Primăria comunei Orlat locuitorii printr-un anunţ. Albia minoră a râului şi zona de protecţie pornesc de la baza barajului din Gura Râului, unde era astăzi prefectul Creţu.

Un video postat public azi de o locuitoare din Gura Râului arată debitul mărit al râului generat de deschiderea controlată a vanelor de la baraj.

VIDEO:

FOTO:

o
o
o
o
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri