4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

40 de intervenții ale ISU SIBIU în ultimele 24 de ore

Știri din Județ

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au gestionat în ultimele 24 de ore, un număr de 40 de situații de urgență ca urmare a solicitărilor venite pe numărul de urgență 112. Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de 36 cazuri de natură medicală.

De menționat, pentru această perioadă, sunt următoarele intervenții:

Misiune îndepărtare copac căzut pe carosabil DJ 106D. În data de 18.06, în jurul orei 11:00, un echipaj de pompieri militari din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DJ106D, Sibiu-Cisnadioara, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil care bloca traficul pe ambele sensuri. Carosabilul a fost degajat în cel mai scurt timp fără probleme iar traficul a fost reluat.

Misiune pirotehnică. În data de 18.06, în jurul orei 12:15 echipa pirotehnică a fost solicitată să intervină în localitatea Agnita, str. Aurel Vlaicu pentru asanarea unui element de muniție găsit în grădina unei gospodării de către proprietar. La fața locului specialiștii pirotehnicieni au procedat la cercetarea, identificarea, ridicarea , transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unui element de muniție în stare avansată de degradare.

Misiune îndepărtare elemente de pe acoperișul unei clădiri. În jurul orei 15:00, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înalțime în municipiul Sibiu, str.S.Brukenthal, pentru îndepărtarea unor țigle desprinse de pe acoperișul clădirii care prezentau pericol pentru cetățeni.

Misiune stingere incendiu containere resturi menajere Mediaș. În data de 19.06, în jurul orei 03:30, pompierii militari ai Secției de pompieri Mediaș au intervenit de urgență în municipiul Mediaș, str. Milcov pentru limitarea și stingerea unui incendiu ce se manifesta generalizat la trei containere de resturi menajere. Incendiul a fost lichidat prompt, înlăturându-se pericolul de propagare la vecinătăți.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri