17.2 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Ruben Albes, prezentat oficial ca antrenor principal la A.F.C Hermannstadt

Știri din Județ

A.F.C. Hermannstadt l-a prezentat astăzi oficial pe noul antrenor al echipei, în persoana d-lui Ruben Albes, un tânăr tehnician spaniol, în vârstă de 35 de ani. Acesta a mai antrenat în trecut echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B , Celta Vigo B, și UCAM Murcia în Spania. Ruben vorbește fluent limba engleză, franceză, portugheză și a promis la instalarea în funcția de principal al FCH că va învăța să dialogheze în limba română într-o lună de zile. Antrenorul principal al FCH este fan al celebrului Marcelo Bielsa, dar spune că are propriul stil de a crește potențialul jucătorilor în echipa pe care o antrenează.

,,Am ales acest club din cauza proiectului. Multi apropiati mi-au spus ca este un proiect bun aici, iar eu simt ca este asa si am vrut sa fiu aici. Ma bucur ca sunt aici. Este prima oara cand antrenez o echipa de prima liga intr-o tara europeana si asa cum am spus este un proiect bun, cu aspirații importante în viitor. Vreau să fac parte din acest club. Am vorbit cu o persoană din agenția lui Rivaldo. Mi-a spus multe lucruri bune despre acest club, despre această echipă. Am studiat toate echipele din Liga 1. In fiecare zi urmarim multe meciuri ca sa cunoastem detalii importante despre echipele si jucatorii de aici. Este un fotbal care creste și dispune de multi jucatori buni. Cel mai important lucru in fotbal sunt fotbalistii. O sa construim o echipa puternica. Avem jucatori buni aici. Nu eu sunt important , ci fotbalistii. Avem la A.F.C.Hermannstadt multe lucruri bune. Fotbalistii au calitati, iar noi vom crea un stil de joc care sa le creasca potentioalul acestora. Ei trebuie sa arate cea mai buna versiune a lor. Obiectivul acestui sezon este sa evitam retrogradarea. Jucam in playout si speram sa ne salvam de la retrogradare. Acesta este telul nostru. Cred ca intr-o luna voi putea comunica cu jucatorii mei in limba romana, fiindca este similara cu spaniola. Pot vorbi in portugheza, franceza, engleza si spaniola. Urmatorul scop este sa invat limba romana. Buna dimineata, merci, voi incerca sa invat limba romana. Nu vreau sa le dau prea multe informatii rivalilor nostri. Veti vedea. ”, a declarat Ruben Albes, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

În prima conferință de presă susținută în calitate de antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt, Ruben Albes a făcut câteva precizări și în legătură cu următorul meci pe care echipa noastră îl va disputa luni, 22 iunie, ora 20, în deplasare la Viitorul Constanța.

,,Am urmarit 4 sau 5 meciuri cu Viitorul Constanta, dar si cu alte echipe impotriva carora vom juca. E munca noastra sa ne informam asupra adversarilor, ca sa stim fiecare detaliu si sa ne pregatim de un meci bun. Fotbalul este viata unui antrenor. Tot timpul este riscant intr-o viata de antrenor. Nu stii niciodata cand antrenezi la o echipa, dar daca proiectul este bun eu merg dispus sa muncesc. Fotbalul romanesc este un fotbal bun. E diferit fata de cel din Spania, dar e un fotbal bun. Sunt jucatori buni, echipe bune. ”, a completat antrenorul principal proaspăt instalat la FCH

Ruben Albes îi va avea în staff pe conaționalii săi – Iván Cabezudo, 32 de ani, antrenor secund alături de care a lucrat și la Valladolid și pe Toni Madrigal, preparator fizic, care a activat în aceeași postură la CF Ontinyent , Novelda, Eldense, Real Valladolid și RC Celta.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri