spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Muzeul ASTRA premiat de preşedintele României

Știri din Județ

Publicitate

Echipa muzeului ASTRA, reprezentată prin directorul Ciprian Ştefan, a primit astăzi Ordinul ,, Meritul Cultural” în grad de ,,Cavaler”, Categoria E – Patrimoniul Cultural Național. Distincţia a fost acordată de Președintele României, E.S. Dl. Klaus Johannis, pentru merite deosebite în peisajul cultural autohton și internațional. La evenimentul oficial de înmânare preşedintele a fost reprezentat de vicepremierul Raluca Turcan care a felicitat conducerea Muzeului. Ceremonia a avut loc pe scena Târgului de țară, în prezenţa unui public numeros, datorită şi prezenţei participantelor de la acţiunea „Biciclete Cochete” şi a altor turişti. Ceremonialul a coincic şi cu Ziua Internaţională a Iei, fapt amintit de directorul Ciprian Ştefan în discursul de mulţumire. El a acceptat premiul „în numele tuturor membrilor echipei muzeului ASTRA de azi şi de ieri”.

În încheiere, Daniela Cîmpean, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, instituţia în subordinea căreia se află Muzeul ASTRA s-a arătat deosebit de încântată de realizările muzeului sub conducerea lui Ciprian Ştefan.

După ceremonial Raluca Turcan, însoţită de Daniela Cîmpean au trecut pe la standurile Târgului de Ţară din muzeu unde au probat diferite obiecte artizanale sau de îmbrăcăminte realizate manual de meşteri din toată ţara.

La eveniment au mai participat Mircea Creţu, prefect, Adrian Bibu, consilier local în Sibiu, Răzvan Pop, consilier al vicepremierului, Cristian Roman, directorul Spitalului TBC, Christine Manta Klemens, vicepreşedinte CJ Sibiu, Alexandru Dumbravă, inspector şcolar general. Amfitrion a fost jurnalistul Răzvan Marcu.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului