spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: Trăim o mare manipulare guvernamentală (CP)

Știri din Județ

Publicitate

ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă către mass-media sibiană în legătură cu anunțul făcut de Ministerul Sănătății privind cei 460 de noi infectați cu COVID:

Astăzi Ministerul Sănătăţii a anunţat 460 de noi persoane infectate COVID. Curios, dar tot astăzi CCR decide privind legalitatea prelungirii stării de alertă. Oare a încercat Guvernul să forţeze decizia CCR prin anunţarea creşterii numărului de cazuri?

Trebuie să ţinem cont că s-au făcut aproximativ 12.000 de teste, din care 460 de persoane au fost depistate pozitiv. Este deci o manipulare să comparăm cu perioada de vârf a pandemiei la noi în ţară când la 3800 de teste se descopereau 532 de persoane pozitive.

Guvernul României continuă să folosească pandemia ca un mijloc de manipulare şi încălcare a legii. CCR a decis astăzi că instituirea carantinei prin ordin de ministru nu este constituţională. O nouă formă de abuz, depistată la timp de Avocatul Poporului.
Nu contestăm existenţa COVID şi impactul său asupra sănătăţii, dar Guvernul României se foloseşte de pandemie pentru propriul interes electoral şi nu numai.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri