ALDE SIBIU: Orban și Cîțu trebuie să dea explicații (CP)

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă legat de scandalul în care este implicat premierul Ludovic Orban

Informația apărută în presă cum că premierul Ludovic Orban și Ministrul de Finanțe Cîțu sunt implicați în dosarul Unifarm instrumentat de procurorii DNA, necesită explicații publice urgente din partea celor doi. Se pare că România se află din nou în fața unui scandal în care este implicat premierul României. Dacă se confirmă informațiile publicate de presă, pe surse din procuratură, atunci Orban trebuie să își depună demisia de urgență.

Publicitate

Am așteptat în ultimele 24 de ore de la apariția acestor informații în presă ca premierul Orban să iasă în fața televiziunilor și să spună ce s-a întâmplat de fapt la Unifarm, a făcut sau nu a făcut trafic de influență? 

Implicarea în acest dosar a primului ministru și a ministrului de Finanțe dezvăluie proporțiile corupției în România guvernată de PNL. Sumele vehiculate de procurori pentru mită sunt foarte mari, dar cu siguranță reprezintă doar vârful aisbergului. Când România era în plină pandemie, primul ministru dădea telefoane la directorul Unifarm pentru a face presiuni pentru a se încheia contracte cu anumite firme, asta ne spun procurorii în presă. Faptele sunt deosebit de grave și necesită o justiție independentă pentru a ne arăta dimensiunile corupției la nivel înalt. 

Într-un stat democratic, în care instituțiile funcționează, un premier citat într-un dosar DNA de corupție și-ar da demisia a doua zi. Așteptăm demisia domnului Orban!

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *