7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Un șofer din Roșia a intrat cu mașina în zidul unei case. Mașina nu avea ITP, RCA și nici numere

Știri din Județ

La data de 2 iulie, în jurul orei 09:00, pe raza localității Roșia, un localnic în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Principală, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii Postului de Poliție Roșia au intervenit la locul producerii autotamponării și au constatat că autoturismului îi lipsesc plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 30 iunie, certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost retrase după ce polițiștii l-au depistat pe același bărbat conducând autoturismul în cauză deși valabilitatea ITP-ului și cea a poliței RCA erau expirate.

În aceste condiții, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase, conform articolului 334 aliniatul 4 din Codul Penal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri