21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu, i-a scris lui Adrian Bibu (CP)

Știri din Județ

Într-un comunicat de presă transmis de ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu îi scrie candidatului PNL – Adrian Bibu despre Sala Transilvania, unde este director de câţiva ani. Acesta face referire la apa de la robinete care prezintă o turbiditate ridicată.

Candidatul PNL la Primăria Municipiului Sibiu, Adrian Bibu, a început campania de ceva timp prin afişe gigant în tot oraşul, prin care îndeamnă cetăţenii să îi scrie. ALDE Sibiu doreşte să îi scrie lui Adrian Bibu despre Sala Transilvania, unde este director de câţiva ani. Dorim să îi spunem că nu a reuşit să îmbunătăţească apa de la robinetele Sălii Transilvania, care arată tulbure şi nămoloasă, ca în pozele alăturate.

Am vrea să îi scriem despre noul teren exterior de basket 3×3 care a costat cât o vilă din Sub Arini, dar a fost plătit generos de Adrian Bibu din bani publici.

ALDE Sibiu doreşte să îi scrie lui Adrian Bibu, că înainte de a candida la conducerea unui oraş ca Sibiul, mai bine să rezolve problemele de la instituţia care i s-a oferit pentru a o conduce: Sala Transilvania.

Conflictul cu suporterii CSU, cel mai important club sibian care activează în Sala Transilvania, ne arată incapacitatea lui Bibu de a gestiona problemele oamenilor sau conflictele.
Şi dacă Bibu nu reuşeşte să conducă Sala Transilvania, cum va reuşi să conducă un municipiu ca Sibiul?

foto
foto
foto

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri