spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 18 mai, 2024
spot_img

Sibienii pot răsufla ușurați! Pot afla dacă au sau nu COVID, contra cost

Știri din Județ

Publicitate

Potrivit anunțului publicat pe pagina de Facebook a Lilianei Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, începând de mâine, sibienii se pot programa la spital pentru a efectua teste care depistează virusul Covid-19. Testele se efectuează contra cost.

Publicitate

Sibienii care vor să se testeze pentru a depista dacă sunt pozitivi Covid-19 o pot face de mâine, contra cost și în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, prin Laboratorul Clinic de Analize Medicale.


Prețul testării RT-PCR COVID-19 este de 300 lei.


Prelevarea probelor, prin exudat nazofaringian se efectuează zilnic în intervalul orar 10:00 – 11:00. Rezultatele se vor elibera în maxim 48 de ore.


Pentru programări trebuie să sunați la numărul de telefon 0269 21 50 50 de luni pana vineri între orele 11:00 – 15:00.


Se pot realiza maxim 25 de teste pe zi conform programării.
Menționez ca testul RT-PCR COVID-19 nu se regăsește pe lista analizelor decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate deși SCJU Sibiu a făcut un memoriu către Casa Națională de Sănătate.


Pacienții care se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe sau a căror internare în spital nu poate fi amânată vor fi testați gratuit RT-PCR COVID-19, a scris Liliana Coldea, managerul SCJU pe rețele de socializare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig

Copaci doborâți de vânt la Sibiu