spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Sibienii pot răsufla ușurați! Pot afla dacă au sau nu COVID, contra cost

Știri din Județ

Publicitate

Potrivit anunțului publicat pe pagina de Facebook a Lilianei Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, începând de mâine, sibienii se pot programa la spital pentru a efectua teste care depistează virusul Covid-19. Testele se efectuează contra cost.

Sibienii care vor să se testeze pentru a depista dacă sunt pozitivi Covid-19 o pot face de mâine, contra cost și în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, prin Laboratorul Clinic de Analize Medicale.


Prețul testării RT-PCR COVID-19 este de 300 lei.


Prelevarea probelor, prin exudat nazofaringian se efectuează zilnic în intervalul orar 10:00 – 11:00. Rezultatele se vor elibera în maxim 48 de ore.


Pentru programări trebuie să sunați la numărul de telefon 0269 21 50 50 de luni pana vineri între orele 11:00 – 15:00.


Se pot realiza maxim 25 de teste pe zi conform programării.
Menționez ca testul RT-PCR COVID-19 nu se regăsește pe lista analizelor decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate deși SCJU Sibiu a făcut un memoriu către Casa Națională de Sănătate.


Pacienții care se prezintă în Unitatea de Primiri Urgențe sau a căror internare în spital nu poate fi amânată vor fi testați gratuit RT-PCR COVID-19, a scris Liliana Coldea, managerul SCJU pe rețele de socializare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri