spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul Județean Sibiu analizează posibilitatea externalizării temporare a serviciilor de laborator

Știri din Județ

Publicitate

Cel mai mare spital public din judeţul Sibiu, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), analizează posibilitatea externalizării temporare a serviciilor de laborator, iar în acest caz dă asigurări că personalul nu va avea de suferit, urmând să fie redistribuit, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Decebal Todăriţă.

Publicitate

„Având în vedere lucrările de modernizare care vor avea loc în zona laboratorului de analize al spitalului, sunt luate în considerare mai multe variante/ipoteze de lucru, externalizarea temporară a serviciilor din cadrul acestuia fiind una dintre acestea. Nu a fost stabilit încă nimic concret în acest sens. Precizăm că în eventualitatea alegerii acestei variante, personalul laboratorului nu va avea de suferit, urmând a fi redistribuit temporar în alte servicii”, a precizat Decebal Todăriţă.

Managerul SCJU Sibiu, medicul Daniel Chelcea, a infirmat, cu această ocazie, informaţia potrivit căreia ar intenţiona să externalizeze laboratorul spitalului pe care îl conduce la o companie privată condusă de un fin de al său.

„Informaţia privind externalizarea serviciilor de laborator ale spitalului către o firmă privată a finului managerului SCJU Sibiu este falsă”, a declarat Daniel Chelcea.

Laboratorul SCJU Sibiu este considerat cel mai mare de la o unitate spitalicească din judeţul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune