3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Amenzi usturătoare pentru 10 sibieni vitezomani

Știri din Județ

Acțiunea nocturnă a polițiștilor sibieni din noaptea trecută, i-a luat prin surprindere pe 10 șoferi vitezomani care au circulat cu viteză peste limita legal admisă. 3 dintre aceștia s-au ales cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

În noaptea de 13/14 iulie, între orele 23:00 – 01:00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă, în localitatea Șelimbăr, pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu, în zona cartierului Avantgarden.

Cu această ocazie, în cursul celor 2 ore de monitorizare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, polițiștii rutieri au depistat și sancționat 10 conducători auto care circulau cu viteză peste limita legal admisă, 3 dintre aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă, dar și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, după ce aparatura radar i-a înregistrat circulând cu viteze cuprinse între 107 – 116 km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză maxim admisă este de 50 km/h.

Totodată, 5 participanți la trafic au fost sancționați pentru neportul centurii de siguranță și alte abateri.

În total, în cursul acestei acțiuni nocturne au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.075 de lei, au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare (folii neomologate aplicate pe geamurile autovehiculului), a transmis Luciana Lazăr – Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș