19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Pieton băut, lovit de o mașină în localitatea Coveș

Știri din Județ

Un pieton din localitatea Coveș a fost lovit de un șofer ce conducea regulamentar. Bărbatul lovit se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 21,00, pe strada Principală din satul Coveș, un localnic în vârstă de 37 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de aceeași vârstă, domiciliat tot în satul Coveș.

În urma evenimentului, pietonul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital, conștient, polițiștii constatând că se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui accident rutier, a declarat Luciana Lazăr, Purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Un alt șofer din județul Alba Iulia a fost prins de polițiștii sibieni pe raza localității Miercurea Sibiului, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența alcoolului.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 23,30, pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, a precizat Luciana Lazăr, Purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc