14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

A.F.C Hermannstadt joacă impotriva celor de la Sepsi OSK Sf.Gheorghe

Știri din Județ

A.F.C.Hermannstadt întâlnește pe teren propriu pe Sepsi OSK Sf.Gheorghe, în etapa a X-a din Play-Out-ul Ligii 1. Va fi o confruntare între locurile 3 (Sepsi – 27 pct) și 4(FCH – 27 pct) din clasament, echipa sibiană având un meci mai puțin disputat. Oaspeții vin după două înfrângeri și o victorie în ultimele trei etape, în timp ce FCH a reușit să obțină 9 puncte din 9 posibile din ultimele două deplasări și meciul contra celor de la F.C.Voluntari de pe teren propriu. Pentru această confruntare, Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, are la dispoziție tot lotul de jucători.

,,Este un meci foarte important pentru A.F.C.Hermannstadt. Îmi place Sepsi OSK. Este o echipă bună, care presează foarte bine în teren și au jucători puternici, duri. Au fotbaliști foarte buni atât în primul 11, cât și pe banca de rezerve. Este un nou test pentru noi să ne arătăm nivelul de pregătire și să încercăm să ajungem la forma care să ne aducă încă o victorie. Echipa noastră joacă mereu la victorie, în fiecare meci. Aceasta este mentalitatea noastră acum. Fotbalul este despre victorie!”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Partida din tur s-a terminat la egalitate, 1-1. A.F.C.Hermannstadt vs Sepsi OSK Sf.Gheorghe va avea loc sâmbătă, 18 iulie 2020, ora 18:00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri