4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Urmărire ca-n filme după ce bicicletele pregătite pentru „Turul Ciclist al Sibiului” au fost furate

Știri din Județ

Participanții „Turului Ciclist al Sibiului” erau la un pas să-și piardă definitiv bicicletele de competiție.

Sportivul de performanță, Sinzea Raul a povestit într-o postare pe Facebook cum ușa pensiunii unde era cazată echipa româno-italiană, a fost spartă iar bicicletele furate.

Din cauza zgomotelor, Raul a coborât și a observat jaful, pornind imediat în urmărirea hoților. Între timp, mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul faptei.

Din fericire, bicicletele au fost găsite abandonate una câte una pe câmpul din apropiere. O mașină suspectă care avea numere de înmatriculare luate jos și cu care urmau să fie transportate bicicletele de către hoți, a fost percheziționată de polițiști.

Proprietarul mașinii a fost depistat rapid iar într-un final și-a recunoscut fapta.

Bicicletele de concurs sunt extrem de scumpe, între 4000 și 7000 de euro bucata.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img

„Să vă povestesc ceva?
Ora 3:30. Cisnădie- Sibiu, România.
Echipa profesionistă de ciclism româno-italiană doarme liniștită așteptând startul Turului Ciclist al Sibiului. Se aud zgomote. Aflu de la un coleg de cameră că ușa de la intrare a pensiunii a fost spartă. Mă îmbrac repede și alerg jos. Am fost primul din pensiune ajuns. Văd că lipsesc bicicletele. Alerg spre ieșire, cu lanterna telefonului. Se aude cum se rup crengi în livada de meri. Alerg și strig după hoți să lase bicicletele deoarece suntem mulți și îi prindem, deși pe moment eram cam singur. Intru în livadă și găsesc prima bicicletă, pe urmă altele câteva puse una peste alta. Stau lângă ele până ajung și alți colegi. Găsim la câțiva zeci de metri o mașină marca Audi cu scaunele lăsate rabatate, un telefon, ambalaje de mănuși și numerele de înmatriculare date jos, puse înăuntru. Sosește și poliția, urmată de criminalistică și trupa canină. Poliția găsește rapid proprietarul mașinii. Îl ridică de acasă și îl aduce la fața locului. Deși nu recunoaște pe moment, în final își mărturisește fapta.
Mulțumim Politia Romana pentru tot!
Dar dacă nu am fi auzit zgomotul ușii sparte? Sau dacă ar fi avut mașina mai aproape și ar fi plecat cu toate bicicletele? Biciclete care depășesc 4000€ bucata și ajung chiar și la 7000€ unele dintre ele. Ce le-am fi spus sponsorilor? Sau dacă as fi fost atacat in timp ce încercam sa ii opresc? Și dacă și dacă… hai pe biciclete și la antrenament!” se arată în postarea Facebook a lui Sinzea Raul

FOTO: Facebook Sinzea Raul

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri