17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Trei sibieni „și-au cumpărat” cele mai scumpe măști chirurgicale – aproximativ 1000 de lei bucata

Știri din Județ


În cursul zilei de 22 iulie, 235 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost executate 2 acțiuni punctuale independente, 1 de către polițiștii din cadrul  I.P.J. Sibiu, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală pe terase și 1 de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport. Cu această ocazie, au fost legitimate 151 de persoane și au fost verificate 3 societăți comerciale și 5 mijloace de transport în comun.

Polițiștii locali au identificat 3 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500 de lei.

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii Compartimentului Analiză și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate de prevenire în contextul situației pandemice, pe mijloacele de transport în comun din municipiul Sibiu, vizând modul de respectare a prevederilor legale privind portul măștii de către călători.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 12 societăți, au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de  20.000 lei pentru deficiențe privind depozitarea alimentelor respectiv igiena deficitară.

Vă amintim de TELVERDE – 0 800 800 165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri