19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

EDITORIAL: Sportivi şi chibiţi

Știri din Județ

Campania electorală este în toi şi la Sibiu. Chiar dacă e neoficială, o numim pre-campanie. Zilele acestea sondajele de opinie online îl arată, cu mari şanse la Primăria Sibiu, pe Adrian Bibu, din partea PNL. Fost sportiv de performanţă, în domeniul artelor marţiale, Bibu se vede alergător în frunte spre fotoliul de primar. Are o foarte largă susţinere în mediul local de afaceri la categoria lui de vârstă. Dar până la alegeri mai este mult timp şi multe se pot întâmpla. Precum într-o cursă cu obstacole, campania electorală este plină de pericole.

Ieri a apărut primul scandal online. Finul lui Iohannis, tenismenul Marius Vecerdea l-a atacat dur pe Bibu. Apoi Bibu a ripostat elegant şi a deviat discuţia în curtea afacerilor lui Vecerdea. Şi ca în tenis, Vecerdea a venit cu o lovitură din rever, dar care a sunat mai mult a limbaj mafiot, când a dorit lui Bibu soarta câinelui Bubico, aruncat din trenul în mers… Meciul probabil va continua la nivel de declaraţii. Deşi cred că echipa de consultanţi din jurul lui Bibu l-au sfătuit să nu continue. Pentru că Vecerdea nu este omul cu care să te iei în discuţii. Dacă în tenis nu a excelat ca jucător, are multe ambiţii la şefia structurilor sportive şi nu numai. Şi se pare că afacerile îi merg foarte bine, pentru că se auzea într-o vreme că avea casă şi în Florida, unde preşedintele Iohannis mai făceau un concediu. Începe să îmi pară rău că nu m-am apucat de tenis, să fac un ban cinstit.

Revenind la contrele dintre cei doi, noroc că acestea se desfăşoară pe Facebook, pentru că faţă în faţă Bibu face, încă, pe oricine knock-out dintr-o lovitură (din aia din filmele de arte marţiale). Culmea este că Bibu rămâne calm. Probabil că se aştepta la acest prim obstacol în cursa spre Primărie. Şi sunt sigur că vor mai fi multe. Dacă reuşeşte să termine primul sau nu rămâne de văzut.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc