spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un viceprimar peste lege la Poiana Sibiului?

Știri din Județ

Publicitate

În urma editorialului publicat de SIBIU INDEPENDENT despre secretele bine păzite de primarul PNL din comuna Poiana Sibiului, Ilie Dăncilă, am primit un pont la adresa viceprimarului PSD din localitate, Adrian Iovi. Se pare că acesta conduce zilnic în localitate şi în împrejurimi o maşină albă model Daewoo Nubira cu numărul CS09YGS. Problema este că la o verificare a numărului de înmatriculare în baza de date a asiguratorilor acesta nu apare că deţine o poliţă validă RCA, altfel spus viceprimarul circulă cu maşina neasigurată. De altfel şi verificări ale anului 2019 şi 2020 arată că la orice dată maşina nu a fost asigurată. RCA-ul prin lege nu este opţional. Amenda pentru lipsa poliţei de asigurare este între 1.000 şi 2.000 de lei.

Nu comentăm faptul că a păstrat numerele de Caraş Severin, dar sperăm că a înregistrat maşina la Primărie, la impozite. Dacă înmatricularea mai este validă sau ITP-ul făcut este treaba Şefului de Post din localitate. Să sperăm doar că la Poiana unde e lege, nu e tocmeală şi legea este pentru toţi la fel, indiferent de funcţiile ocupate.

Am căutat în portalul declaraţiilor de avere, dar domnul viceprimar Iovi apare cu o declaraţie doar din 2016, nu anual cum cere legea. Iar pe siteul Primăriei Poiana Sibiului secţiunea declaraţii de avere şi interese este… goală. Probabil organele competente nu s-au sesizat de lipsa acestor declaraţii la Poiana, cum nici şeful de post nu a văzut maşina cu care circulă viceprimarul. Oricum în declaraţia din 2016 această maşină nu apare. O fi de împrumut?

FOTO:

În fiecare zi viceprimarul Iovi vine cu maşina la serviciu
Adrian Iovi, în 2016 la depunerea candidaturii la funcţia de primar în Poiana Sibiului, alături de Ion Cindrea

VIDEO:

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Bună ziua ! Este foarte urât să vorbiți la adresa unui om fără să-l cunoașteți !!! Oricine din Poiana știe că Adrian nu este genul de om mândru și arogant când vorbește cu cineva,se comportă ca un om de rând ,este mai mult pe teren să se ocupe cu ce este nevoie ,nu stă în birou ca alți viceprimari.Asa zisele ponturi ,să mă iertați nu știu de unde vin,oricum nu de la oameni serioși ,sunt sigură ca are legătură cu viitorul contra candidat.Am locuit în Poiana 15 ani.cunosc familia lui Adrian.sunt oameni muncitori si cumsecade. Vă dau un sfat înainte de a scrie mergeți și vorbiți cu oamenii dar pe față nu cu ascunzișuri !!! Mulțumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…