spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un sibian își caută fiica dispărută de acasă

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.


Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


La data de 28 iulie, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 06,30, fiica sa, PÂȘU ANDREEA MONICA, în vârstă de 14 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înăltime 1,65 m, greutate 100 kg, ochi căprui, păr negru lung.

Semne particulare: minora poartă ochelari de vedere.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, minora era îmbrăcată într-o bluză de culoare albă, hanorac de culoare neagră, colanți de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră și purta un rucsac de culoare neagră inscripționat ”BUGATTI”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri