Rezultatele anchetei epidemiologice de la fabrica Emailul din Mediaș

Publicitate

DSP Sibiu a făcut publice rezultatele anchetei epideomilogice din cadrul fabricii Emailul din Mediaș.

Astfel, în cadrul fabricii au fost depistate 9 persoane infectate cu coronavirus. În urma anchetei epidemiologice au fost identificați 68 de contacți pentru care s-a luat măsura izolării la domiciliu.

Angajații li s-a recomandat să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112.

Publicitate

Deasemenea, întreaga fabrică a fost dezinfectată și s-au implementat mai multe măsuri de prevenire a infectării cu coronavirus.

“Vă informăm că în ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul societății producătoare de vase emailate, unde a fost declarat focar de infecție, în urma raportului anchetei epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică a identificat un număr total de 9 cazuri pozitive.

Pentru fiecare caz în parte a fost demarată o anchetă epidemiologică, fiind identificați în total un număr de 26 de contacți de serviciu și 8 contacți de familie, contacți direcți și 34 de contacți de familie ai contacților de serviciu. 

În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, în cadrul societății, s-a luat legătura cu reprezentanții societății pentru a lua toate măsurile necesare limitării extinderii infecției, li s-a recomandat tuturor angajaților să îți monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112, pentru a fi transportați la spital pentru investigații si tratament de specialitate. De asemenea s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru și s-au aplicat cu rigoare măsurile de prevenire. “ a declarat Andreea Ștefa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Județului Sibiu

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *