spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Rezultatele anchetei epidemiologice de la fabrica Emailul din Mediaș

Știri din Județ

DSP Sibiu a făcut publice rezultatele anchetei epideomilogice din cadrul fabricii Emailul din Mediaș.

Astfel, în cadrul fabricii au fost depistate 9 persoane infectate cu coronavirus. În urma anchetei epidemiologice au fost identificați 68 de contacți pentru care s-a luat măsura izolării la domiciliu.

Angajații li s-a recomandat să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112.

Deasemenea, întreaga fabrică a fost dezinfectată și s-au implementat mai multe măsuri de prevenire a infectării cu coronavirus.

„Vă informăm că în ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul societății producătoare de vase emailate, unde a fost declarat focar de infecție, în urma raportului anchetei epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică a identificat un număr total de 9 cazuri pozitive.

Pentru fiecare caz în parte a fost demarată o anchetă epidemiologică, fiind identificați în total un număr de 26 de contacți de serviciu și 8 contacți de familie, contacți direcți și 34 de contacți de familie ai contacților de serviciu. 

În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, în cadrul societății, s-a luat legătura cu reprezentanții societății pentru a lua toate măsurile necesare limitării extinderii infecției, li s-a recomandat tuturor angajaților să îți monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112, pentru a fi transportați la spital pentru investigații si tratament de specialitate. De asemenea s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru și s-au aplicat cu rigoare măsurile de prevenire. “ a declarat Andreea Ștefa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș