spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident grav între Șura Mică și Ocna Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Trei autoturisme au intrat în coliziune pe DJ 106B, între Șura Mica și Ocna Sibiului. Din primele informații, mai multe persoane primesc îngrijiri medicale.

Sursele Sibiu Independent au declarat că în urma accidentului au rezultat șapte victime, una dintre acestea având răni multiple. Evenimentul rutier s-ar fi produs din cauza unui șofer de 18 ani care din cauza vitezei a derapat și a intrat pe contrasens.

O persoană de sex feminin de aproximativ 32 de ani este asistată de un echipajul SAJ și se află în stare comatoasă ,a fost intubată și prezintă traumatism cranian ,comă ,multiple fracturi, contuzii și excoriații.

Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism, în timp ce conducea spre Sibiu, a pătruns pe acostamentul din dreapta, a derapat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar din sens opus.

Traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri.

WhatsApp Image    at
img  wa
IMG

„Accident rutier între localitățile Șura Mică și Ocna Sibiului.
ISU Sibiu intervine de urgență cu următoarele forțe :
-două autospeciale SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare.
Din primele informații accidentul s-a produs între trei autoturisme și sunt patru persoane implicate dintre care una încarcerată.
La fața locului se află și un echipaj SAJ Sibiu.
Intervenția se află în dinamică. “
a declarat Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda