10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Robert Krafft, propunerea FDGR pentru Primăria Cisnădie: Standardul de siguranţă urbană al Cisnădiei (C.P.)

Știri din Județ

Robert Krafft, propunerea FDGR pentru Primăria Cisnădie a făcut public un segment din programul său politic:

Cisnădia are nevoie de implementarea regulilor și respectarea lor în oferirea serviciilor publice. În planul meu pentru Cisnădie doresc implementarea unui STANDARD de CALITATE a serviciilor publice.

În Cisnădie avem nevoie sa ne simțim în siguranță. Avem nevoie sa cunoaștem cetățenii aflați în situații vulnerabile și să le oferim șansa la integrare socială. Continui suita de lucruri iminent necesare a se aplica cu

𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁𝗮 𝘂𝗿𝗯𝗮𝗻𝗮 𝗮𝗹 𝗖𝗶𝘀𝗻𝗮𝗱𝗶𝗲𝗶

✅ Fiecare stradă iluminată public cu sistem de iluminat stradal si utilizare de becuri inteligente, cu energie regenerabilă. Automatizarea pornirii si opririi sistemului de iluminat pentru prevenirea consumului exagerat.

✅ Identificarea si securizarea zonelor nefrecventabile sau cu factor sporit de risc pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

✅ Implementarea strategiilor pentru activităţi de salvare şi evacuare a persoanelor şi bunurilor periclitate de calamităţi naturale ori catastrofe, precum şi de limitare şi înlăturare a urmărilor provocate de astfel de evenimente. Formarea schemelor de ajutor pentru persoane aflate în dificultate. Reguli de întrajutorare si cadru legislativ pentru punerea lor in aplicare.

✅ Integrarea socială prin sprijin în realizarea actelor de identitate și oferirea serviciilor sociale integrate pentru cetatenii aflați in situații vulnerabile.

✅ Gestionarea și îmbunătățirea procesului de sesizare și reclamație, inclusiv online. Organizarea procesului de intervenție comun pentru toate agențiile și entitățile relevante din subordinea Primăriei sau cu care aceasta colaborează.

✅ Educarea cetățenilor cu privire la modul de pregătire pentru situații de urgență pentru a atenua impactul situațiilor de urgență și pentru a permite localității să se redreseze cât mai repede posibil.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri