18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

SIBIU SOUNDS FESTIVAL continuă cu ediția a III-a

Știri din Județ

SIBIU SOUNDS FESTIVAL – singurul festival dedicat exclusiv trupelor locale anunță perioada celei de-a treia ediții. Evenimentul se va desfășura între 11 și 13 septembrie 2020 în Piața Habermann, când își propune să aducă în fața sibienilor cele mai importante trupe locale care au piese în compoziție proprie.

Pe scena Sibiu Sounds vor susține show-uri live artiștii din Sibiu, mai mult sau mai puțin cunoscuți, dar care au piese proprii, 100% originale, ce aparțin unor genuri muzicale diverse – de la jazz, blues, pop și rock, până la folk, hip hop și stiluri experimentale.

Sibiu Sounds a devenit pentru artiștii locali o platformă prin care aceștia se pot exprima liber în condiții tehnice foarte bune, susținuți de echipamente de scenă profesionale, într-o producție muzicală promovată intens. Pentru a da continuitate acestei misiuni, organizatorii evenimentului și-au propus să continue demersul în acest an atipic pentru a ține alături comunitatea de artiști din Sibiu și fanii lor, în ciuda măsurilor suplimentare de care participanții vor trebui să țină cont.

Intrarea la concerte este gratuită.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală S.ART și este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook Sibiu Sounds.

Persoana de contact: Ilie Vlad 0722381779

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri