spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Undă verde pentru Aeroportul Sibiu. Zboruri charter spre Turcia și Egipt

Știri din Județ

Publicitate

Veste bună pentru pasagerii Aeroportului Internațional din Sibiu. Din 11 august vor fi reluate zborurile charter spre Turcia și Egipt.

În prezent la aeroportul sibian sunt operate curse spre: Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Stuttgart, Nurnberg, Karlsruhe Baden-Baden, Viena, Antalya și Hurghada.

„Vă informăm pe această cale faptul că reprezentanții companiei aeriene Air Bucharest au anunțat că vor fi reluate zborurile charter de la aeroportul sibian spre Turcia și Egipt. Astfel, începând cu data de 11 august vor fi reluate zborurile spre Antalya, Turcia în zilele de marți și sâmbătă, respectiv spre Hurghada, Egipt începând cu data de 19 august în zilele de mirecuri.

Reamintim pe această cale pasagerilor care tranzitează aeroportul sibian următoarele reguli de conduită în vederea asigurării respectării distanțării sociale și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2:

Purtarea măștii în aeroport este obligatorie! Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! Păstrați distanța! Respectați signalistica și marcajele de pe podea! Păstrați distanța la ghișeele de check-in și la efectuarea controlului de securitate și frontieră! Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil. “ au transmis reprezentanții Aeroportului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli