0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: Zi plină pentru pompierii militari sibieni

Știri din Județ

Pompierii militari sibieni au avut o zi plină de solicitări pe numărul de urgență 112. Astfel, au intervenit la mai multe intervenții pe raza județului Sibiu, toate soluționate cu brio.

În jurul orei 13:00, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă au lichidat unui incendiu ce se manifesta la vegetația uscată din zona poligonului, cartierul Ștrand, municipiul Sibiu. Au ars aproximativ 20 mp de vegetație uscată.

În jurul orei 14:40, autospeciala de salvare și Interventie la înălțime și un echipaj de pompieri militari au îndepărtat un element metalic desprins de pe fațada unui bloc situat în municipiul Sibiu, str. Luptei și care punea în pericol siguranța_cetățenilor care treceau prin zonă;

În jurul orei 16:00 un echipaj stingere și un echipaj SMURD au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta cu degajare de fum dens sub capota unui autoturism (compartimentul motor) ce se afla pe DN1, în zona localității Veștem. Nu au fost victime. Incendiul a fost lichidat fără probleme. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Salvatorii_sibieni se află la datorie pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență apărute.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș