spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Horațiu Marin, candidat ALDE la Primăria Sibiu: ” Comunitatea sibiană are nevoie în continuare de parcări și spații verzi, dar judicios amplasate” (CP)

Știri din Județ

Reprezentanții ALDE Sibiu au transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Mai mulți cetățeni din Sibiu ne-au contactat, în aceste zile, pentru a ne exprima un punct de vedere cu privire la proiectele de amenajări de parcări în zonele de blocuri. Ne-au semnalat că astfel se vor distruge spaţiile verzi existente.
Horațiu Marin, candidat ALDE la Primăria Sibiu, a fost prezent la fața locului, alături de câțiva candidați ALDE la Consiliul Local Sibiu pentru a discuta cu cetățenii despre situația acestor amenajări din zonele de blocuri ale Cartierului Ștrand.
Opiniile locuitorilor din această zonă sunt împărțite: unii își doresc mai multe locuri de parcare și spații verzi frumos amenajate, alții doresc să fie păstrate spațiile așa cum erau.


Dar proiectul de amenajare trebuie neapărat să păstreze copacii mari existenți în zonă, să includă o zonă intermediară verde între locurile de parcare și blocuri. Sunt necesare, de asemenea, plantări de puieți și plante ornamentale specifice mediului urban.”Trebuie să asigurăm sibienilor atât parcări, cât și zone verzi, dar judicios amplasate . Vom promova în viitorul Consiliu Local proiecte de modernizare a tuturor zonelor de blocuri, dar cu respectarea spațiului verde. Credem că fiecare cartier al Sibiului trebuie să aibă parcuri și locuri de joacă pentru copii. Vom pleda pentru parcări bine amenajate și amplasate, dar și pentru plantarea a cât mai mulți copaci pe toate străzile din Sibiu„, a declarat Horațiu Marin, candidat la funcția de primar în municipiul Sibiu din partea ALDE.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?