Anchetă epidemiologică la Poliția Agnita după ce șase angajați au coronavirus

DSP SIBIU a demarat de urgență o anchetă epidemiologică după ce doi angajați ai postului de Poliție din Agnita au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Publicitate

În urma testării celor 40 de angajați, rezultatele testelor au sosit pentru un număr de 22 de persoane, patru fiind depistate pozitiv cu coronavirus.

Publicitate

În urma rezultatelor primite, DSP SIBIU a introdus în carantină domiciliară un număr de nouă persoane și familiile acestora, contacți ai persoanelor infectate.

Publicitate

„În ceea ce privește situația epidemiologică la Poliția Orașului Agnita, Direcția de sănătate publică a identificat un focar de infecție in data de 16.08.2020. După depistarea primelor 2 cazuri pozitive, au fost testați un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ.
În ceea ce privește măsurile implementate de DSP Sibiu, s-a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacți apropiați de serviciu, împreună cu familiile lor, la nivelul unității s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situației epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecția spațiilor de lucru, a autospecialelor din dotare. De asemenea este monitorizata starea de sănătate a tuturor angajaților.”a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *