CSM Mediaș: Răzvan Gabor va face parte din lotul echipei noastre

Răzvan Gabor va evolua din nou pentru CSM Mediaș. Tânărul jucător din Mediaș a făcut parte din lotul antrenat de Mihai Popa și Dan Popa și în sezonul 2019/2020.

Publicitate

Jucătorul echipei noastre evoluează pe postul de fundaș. A debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în luna octombrie a anului trecut, într-o partidă împotriva celor de la CSM Focșani, bifând 3 prezențe în competiția mai sus amintită.

Sunt foarte bucuros să continui alături de CSM Mediaș, să-mi îmbunătățesc calitatea jocului alături de oameni minunați și alături de cei doi antrenori extraordinari. Sunt, de asemenea, bucuros că voi putea continua alături de cei doi jucători experimentați, Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă și nu în ultimul rând, de restul echipei”, a declarat tânărul jucător al echipei noastre.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *