spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Laurenţiu Cosmin BALCU şi Horaţiu MARIN, în linie dreaptă pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Sibiu (CP)

Știri din Județ

ALDE Sibiu a transmis către mass-media un comunicat de presă referitor la depunerea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Judeţean Sibiu a candidaților Horațiu Marin, Cosmin Balcu, alături de o parte din echipa de consilieri judeţeni.


Candidaţii ALDE la Primăria Sibiu, Horaţiu MARIN şi la conducerea Consiliului Judeţean, Laurenţiu Cosmin BALCU, alături de o parte din echipa de consilieri judeţeni, au depus astăzi dosarele de candidatură la Biroul Electoral Judeţean Sibiu.

„Doresc să mulţumesc în primul rând cetăţenilor judeţului Sibiu, care ne-au acordat încredere şi susţinere prin semnăturile lor. Mulţumesc şi colegilor de echipă care s-au implicat exemplar şi cu dăruire”, a declarat Laurenţiu Cosmin Balcu la ieşirea de la BEJ.


Balcu vine cu o altfel de propunere politică: politica cetăţeanului, prin comunicare şi transparenţă.


„Am intrat oficial în linie dreaptă în primul meu demers politic. Mulţumesc sibienilor din tot judeţul pentru că mă susţin. Sunt un om şi mai puţin un politician. Sunt un cetăţean al judeţului, la fel ca restul. Sunt omul faptelor, nu al vorbelor. Am demonstrat ani la rând ce înseamnă un bun manager la comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, acum a venit momentul să arăt cum se poate conduce eficient judeţul Sibiu!”, a declarat Laurenţiu Cosmin BALCU.


„Astăzi s-a încheiat o primă etapă. După validarea candidaturilor de birourile electorale, candidaţii ALDE din tot judeţul se vor pregăti de campania electorală. Am reuşit într-un timp record să formăm o echipă solidă pentru judeţul Sibiu. Vom avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean, dar şi în multe localităţi din judeţ. Suntem siguri pe echipa ALDE Sibiu care va aduce un suflu nou în politica locală din judeţul Sibiu” a declarat Horaţiu MARIN, candidat la Primăria Sibiu şi preşedinte interimar al organizaţiei ALDE Sibiu.

Mulţumim pe această cale pentru tot sprijinul acordat în întocmirea dosarelor de candidatură doamnei avocat Iuliana Răducanu, candidat la Consiliul Local Sibiu.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri